top of page
Bach Bloesem Remedie
Bach Bloesem Remedie

Bach bloesemremedie

Bach bloesemremedies zijn vloeibare extracten die positief inwerken op emoties. Ze zijn gemaakt van planten, bomen en struiken. Elk van de Bach bloesemremedies hoort bij een fundamentele menselijke emotie.

 

Geneeskrachtige werking

Arts, patholoog en bacterioloog dr. Edward Bach heeft in de jaren twintig en dertig van de vorige eeuw 38 bloesemremedies ontdekt. Voor elke negatieve stemming of gemoedstoestand heeft dr. Bach een bijpassende boom of plant gevonden waarvan hij de geneeskrachtige werking zelf heeft getest, zelf heeft kunnen ervaren.

 

Gevoelsleven

Het uitgangspunt van dr. Bach is dat de werkelijke oorzaak van ziektes in het gevoelsleven van de mens zit. Doordat we last hebben van allerlei gevoelens en emoties die we niet kunnen verwerken of geen plek kunnen geven, kunnen ze ons letterlijk ziek maken.

 

Natuurlijke gezondheidstoestand

Frederike deelt met dr. Bach de overtuiging dat genezen op emotioneel niveau een kettingreactie teweegbrengt op andere niveaus. Een gezond gevoelsleven en een evenwichtige persoonlijkheid stellen het lichaam in staat zijn natuurlijke gezondheidstoestand te hervinden en verdere ontwikkeling mogelijk te maken.

In haar praktijk ervaart Frederike dat cliënten precies weten wat zij nodig hebben, zij zijn zich er alleen nog niet van bewust. Bachbloesems ondersteunen de behandelingen van Frederike en worden ingezet om onderbewuste lagen naar boven te halen, zodat deze verwerkt kunnen worden en een proces van transformatie kan worden ingezet.

 

Combineren

Het Bach bloesemextract is geschikt voor zowel kinderen, volwassenen als dieren. U kunt een Bach bloesemextract gebruiken in combinatie met andere medicatie of behandelingsvormen, inclusief homeopathie, zonder de werking hiervan te belemmeren.

Download hier het E-book Bachbloesem

bottom of page