Dino Lite

Iriscopie

Iriscopie is een hulpmiddel om een natuurgeneeskundige diagnose te stellen. Een foto van de iris geeft informatie over uw lichaamsgesteldheid.

 

Iris als blauwdruk

De iris werkt als een blauwdruk, zij geeft uitsluitsel over de sterke en zwakke kanten van uw lichaam. Als u aanleg hebt voor een overgevoelig zenuwstelsel, dan blijkt dat uit de iris. Frederike weet dan dat dit stelsel in ieder geval ondersteuning nodig heeft als basis van de behandeling. In de iris is te zien welke organen te zwaar belast zijn en ondersteuning kunnen gebruiken.

 

Natuurgeneeskundige diagnose

Pols-, tong- en irisdiagnostiek geven informatie over de kwaliteit van de levensenergie die in uw lichaam aanwezig is. De pols levert zeer gedetailleerde informatie over de toestand van de interne organen; het geeft ook een reflectie van de algehele toestand van de Qi, de levensenergie. De tong geeft deze informatie ook maar is minder dan de pols onderhevig aan kortetermijnveranderingen. Samen met de iris en de gegevens uit de intake maken zij onderliggende verbanden zichtbaar voor Frederike. Het is haar basis voor een natuurgeneeskundige diagnose.

Download hier de folder van de beroepsvereniging NWP over Iriscopie.

Btw-id NL002072719B60 / KvK 27333573 / AGB zorgv. 90037643 AGB prakt. 90(0)16252 /
Aangesloten bij NWP 1510 / RBCZ 709056R / SRBAG 303885 / aangesloten bij de KAB

© 2018 by Frederike Otger.

Proudly created with Wix.com

Redactie: speerpunt.info

  • google_my_business
  • skype
  • bellen
  • LinkedIn Social Icon
  • button email
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now